April 9, 2019

Mijn ex-partner en ik hebben een co-ouderschapsregeling. Ik wil graag weten hoe de co-ouderschapsregeling moet worden geregeld tijdens vakanties, want ik wil met mijn nieuwe vriend vier weken op vakantie. Voor de co-ouderschapsregeling is het handig om te weten dat mijn kinderen 12 en 14 jaar zijn. 

Vakanties

Wanneer u in het ouderschapsplan geen aparte afspraken heeft gemaakt over de vakanties, geldt de normale zorgregeling. In het geval u wel een aparte regeling heeft opgenomen, bent u in principe verplicht om deze na te leven. Uiteraard is het wel mogelijk om in onderling overleg met uw ex-partner hiervan af te wijken. 

Toestemming reizen buitenland 

In het geval u beiden het gezag heeft over de kinderen en een van u wenst in het buitenland op vakantie te gaan, dan dient de andere ouder daar toestemming voor te geven. Dit kan door het formulier van de Rijksoverheid in te vullen. 
Mijn ex-partner en ik hebben een co-ouderschapsregeling. Ik wil graag weten hoe de co-ouderschapsregeling moet worden geregeld tijdens vakanties, want ik wil met mijn nieuwe vriend vier weken op vakantie. Voor de co-ouderschapsregeling is het handig om te weten dat mijn kinderen 12 en 14 jaar zijn. 
 

Categorieën: Kinderen | Tags: | Share:

Stel direct uw vraag

Om uw vraag te kunnen beantwoorden hebben wij nog de volgende gegevens van u nodig. Tijdens werkdagen wordt uw vraag meestal binnen 2 uur beantwoord.

 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Bel 0800-822 4433

...of bel mij terug!

Vereist
Vereist

Bereken

Betaalt de overheid mee aan mijn scheiding?

Netto maandinkomen van mijzelf

Ik heb de dagelijkse zorg voor een minderjarig kind

ja
nee

Mijn spaartegoed is hoger dan 12.500,-

ja
nee

Komt u in aanmerking voor een overheidsbijdrage?

Dit is slechts een indicatieve uitkomst waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Graag helpen wij u bij het maken van een complete berekening.

Bereken

Hoeveel partneralimentatie moet ik betalen?

Bruto jaarinkomen van mijzelf

Bruto jaarinkomen van mijn partner

Maandelijkse kinderalimentatie


Partneralimentatie per maand

Dit is slechts een indicatieve uitkomst waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Graag helpen wij u bij het maken van een complete berekening.

Bereken

Hoeveel kinderalimentatie moet ik betalen?

Netto maandinkomen van mijzelf

Netto maandinkomen van mijn partner


Uw maandelijkse kinderalimentatie bedraagt

Dit is slechts een indicatieve uitkomst waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Graag helpen wij u bij het maken van een complete berekening.

Bereken

Kan ik mijn woning behouden?

Bruto jaarinkomen van mijzelf

Bruto alimentatie per jaar

Wat is de vrije verkoopwaarde?

Hoogte van de hypotheek?


Kunt u uw koopwoning ook na de scheiding behouden?

Dit is slechts een indicatieve uitkomst waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Graag helpen wij u bij het maken van een complete berekening.